Skalhuse 5, DK-9240 Nibe
Tel 98 68 61 11, info@harbohus.dk
 

Om værdsættende-samtale.dk

Hvem er vi og hvad vil vi?

Værdsættende-samtale.dk er en portal, der henvender sig til alle med interesse for styrkebaseret og systemisk organisationsudvikling. Portalen drives af Harbohus Aps og Charlotte Dalsgaard. Vores mål med portalen er at oplyse om nye tiltag, tendenser og trends inden for organisationsudvikling samt skabe en aktiv debat, hvor alle med kvalificerede meninger og holdninger kan komme til orde.
 
 

Hvem skriver?

Harbohus og Charlotte Dalsgaard redigerer Værdsættende-samtale.dk. Portalen er et åbent forum, hvor alle kan skrive indlæg, oplæg, kommentarer, klummer, artikler, osv. Du kan kontakte Harbohus på 98686111 eller på info@harbohus.dk.
 
 

Hvem læser os?

Værdsættende-samtale.dk sigter mod at finde sine kernelæsere blandt toneangivende VS-praktikere, beslutningstagere i offentlige og private organisationer, interne og eksterne personalekonsulenter, samt undervisere og studerende på de højere læreanstalter.
Vidste du >

Der er en lang række andre metoder som er almindelige blandt VS-praktikere. Mange er beskrevet udførligt i VS-litteraturen. Se også www.aipractitioner.com